Das Haus Der Anatomie.


Vertrek thuis - 0330 opstaan 0430 opgehaald, 'hele hebbe en houwe' mee. We kwamen nog redelijk wat verkeer tegen 's morgensvroeg op Hemelvaart. 4 uur en 45 minuten tot de eerste locatie.

Das Haus Der Anatomie - De eerste locatie bleek midden in een redelijke villa wijk te staan. Aangekomen (met aanwijzingen) bij de plek waar we naar binnen konden bleek er al iemand aanwezig, met hetzelfde doel gelukkig. 2 Duitse kerels sjokte daar al rond met camera. Grappig dat 1 van de 2 meteen begon te praten (in het Duits, we staan tenslotte in Duitsland), verstaan doe ik het wel maar verstaanbaar maken is een tweede. gelukkig is Henny goed in beiden. Wij gingen aan de slag met de 'hotspot' van deze locatie : de praktijkles ruimte. We stonden namelijk in een pand waar voorheen opleidingen voor fysiotherapeuten werden verzorgd.

Gebouwd in 1930 en verlaten doordat ze het groeiende aantal leerlingen niet meer konden huisvesten, de studenten woonden hier ook intern namelijk. In 2000 is het gebouw verlaten voor een nieuwer en groter onderkomen.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In