Toen we erin kropen viel het al meteen op : wat een shit bed! En nog klein ook voor een tweepersoonsbed. Een andere optie hadden we niet dus moesten het er maar mee doen. Henny werkt als een magneet voor muggen en ik ben in mijn hele leven misschien 5 keer gestoken, onze nacht in het kort : Henny is lek geprikt en ook ik ben zelfs gestoken.

Midden op mijn rug, de enige plek van mijn lijf waar ik zelf onmogelijk bij kan. Ik heb de halve nacht wakker gelegen van de jeuk en de andere helft van de nacht wakker gelegen door het rot matras.

Ik ben er op een gegeven moment maar uitgegaan en naar beneden geslopen in het donker (om Henny niet te wekken) via een levensgevaarlijke ladder wat enige weg van en naar de slaapkamer was. Na een tijdje kwam Henny er ook maar uit want die had dus ook geen oog dicht gedaan op dat matras en door de muggen.

Douchen, ontbijten, spullen inpakken en alles weer naar de auto zeulen om te vertrekken.   • No Comments

Powered by SmugMug Owner Log In