Een verlaten bedrijfsterrein met een aantal losse hallen en opslag en een hoofdgebouw met de administratie en entree. Wij kwamen voor het laatste pand, de kantoorruimtes waar ook een medische afdeling moest zitten met een volledig ingerichte dokters praktijk.

Van een 'collega' hebben we aanwijzingen gekregen (dank je wel K.) om in te sluipen anders had het wel even geduurd voor we binnen waren. We kwamen naast de entree binnen en zochten boven eerst alle kantoortjes door naar die bewuste ruimte. Niks gevonden alleen een hoop gesloopte ondergekalkte bende.

En toen we net een andere vleugel in wilde lopen zag ik hem hangen, de bewegingsmelder en nog knipperend ook. Daar hadden we niemand over gehoord maar zochten toch maar even door, wie weet waren we al klaar voordat er beveiliging kwam kijken. Als ze tenminste komen.

Uiteindelijk gevonden aan de andere kant van het pand en op de benedenverdieping.

Helaas was er ook een aardige bende gemaakt bij de dokter maar het was nog zeker de moeite waard voor wat mooie shots. Uiteindelijk helemaal nooit mer aan dat 'alarm' gedacht.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In