Een verlaten outdoor kartbaan, bestempeld als Mario Kart. Goed verscholen in een bosrijke omgeving aan het eind van een doodlopende weg kwamen we aan bij de kartbaan. Aan wat ooit de parkeerplaats was staat nog een rijtje vervallen maar nog wel bewoonde huisjes. 

Bij het aan komen rijden zagen we al snel dat we hier niets stiekem hoefden te doen, alles stond er open en bloot bij. De poort stond gewoon open zodat we zo het terrein op konden lopen. Toen we de auto uitstapten en onze spullen wilden pakken ging er een waakhond af die woonde naast waar wij geparkeerd hadden, meteen daarop begon een buurhond mee te brullen.

We dachten dat er vast wel iemand zou komen kijken maar het enige wat er gebeurde was dat een van de omwonenden haar hoofd buiten de deur stak en mij aankeek, ik keek zo vriendelijk mogelijk terug, knikte en liep weg.

Wij betraden de baan, maakten de foto's die we wilden hebben en gingen er uiteindelijk weer vandoor. Daar sta je nooit bij stil maar een kartbaan op de foto zetten is nogal lastig. Het hele parcours is vlak en daardoor zie je niet zo heel veel bijzonders. Maar de pitstop hebben we, de start/finish en wat overzichts shots. Leuk om bezocht te hebben maar heel bijzonder is het niet.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In