Back To School,

Summer 2016 hebben we hier al eens omheen gecirkeld maar van de paar huizen die er recht op keken stonden bij twee de heren des huizes de auto te wassen en aan een auto te sleutelen. We kozen er toen maar voor om in de winter terug te komen als iedereen lekker binnen bij de openhaard zit met de gordijnen dicht, deze locatie kwam op onze wachtlijst.

Aangezien de  zomers en winters aardig gelijk zijn in ons deel van Europa haalden we deze locatie maar uit het stof want we waren toch in de buurt voor de kruidenier. Dit keer parkeerden we weer net als de vorige keer een stukje verderop op een groot parkeerterrein, laadden onze spullen uit, pakten een boterhammetje uit de coolbox en hadden besloten dat we maar meteen op ons doel afgingen ongeacht pottekijkers. Zo gezegd zo gedaan, het viel mee met de hekken, poortjes en bramenstruiken die ons beloofd waren. Vrij snel waren we binnen en uit het zicht. 

Binnen werd ons door een aantal teksten op het hart gedrukt dat de locatie gevaarlijk was en op instorten stond. We gingen zoals gebruikelijk gewoon ieder ons weg en kwamen elkaar later weer tegen. Het is een kleuterschooltje geweest wat je aan alles zag, piepkleine schooltafeltjes en stoeltjes, speelgoed slingerde overal rond en de ienie mini wc'tjes.

In de hal zag je ver boven je hoofd dat het plafond van de zolder was doorgerot en precies in een heel groot gat hing nog net op het randje een grote houten kist die je echt niet op je schedel wil hebben want dan ga je niet meer lopend naar buiten. We zijn toch verder gelopen veel te nieuwsgierig naar wat er boven nog meer was. Achter kwamen we eerst nog een paar ruimtes tegen die absoluut de moeite niet waren waarvan een met een rotte vloer. Dat was niet heel vreemd op deze locatie maar het gevaarlijke hier was was dat de (linoleum) nog intact was maar zodra je een stap in die kamer zette veerde die hele vloer in. Ik had het gelukkig op tijd door en kon nog de stap terug maken voor ik in de kelder uitkwam.

Ik ben even naar boven gegaan via de gammele rotte trap en kwam nog meer rommel en rotte vloeren tegen waarop we besloten onze spullen in te pakken en te verkassen naar de volgende locatie.  • No Comments

Powered by SmugMug Owner Log In