Aangekomen bij een groot klooster domein, de 2e locatie van vandaag. Parkeren en kijken op Google Maps waar we precies moeten zijn. Dat leek makkelijk maar dat bleek niet zo te zijn. We zagen op de kaart waar we moesten zijn maar konden er met geen mogelijkheid komen. We stonden aan de ene kant van een stuk klooster en moesten naar de andere kant.

Hekken, woningen/tuinen en een afgesloten boomgaard maakten het allemaal onmogelijk. Normaal klimmen of springen we overal overheen maar hier wonen ook nog mensen in sommige stukken van het klooster en we hebben geen zin in gezeur. We besloten uiteindelijk om toch maar door iemand zijn tuin om de woning heen te lopen om er te komen.

De locatie was al in zicht en nog tientallen meters en we waren uit het zicht van iedereen die ons kon zien. Nog een paar stappen toen iemand zijn kop uit het raam stak en naar ons riep wat we aan het doen waren, en dan voel je je zo betrapt wetende dat je daar niet mag komen en je meerdere verboden/prive bordjes bent gepasseerd dus wat ga je nou tegen die man uit dat raam zeggen.

"We komen het kapelletje fotograferen en we komen daarvoor helemaal uit Nederland gereden" en toen "Mag niet, u bent op verboden terrein en u bent meerdere verboden/prive bordjes gepasseerd en u mag hier niet komen" helaas veel te vastberaden en we kregen met geen mogelijkheid toestemming. 

En dan te bedenken dat iedereen die maar wil daar zondag, elke zondag mag wandelen. Ja precies waar wij stonden in de kloostertuinen en wij stonden er natuurlijk op zaterdag.

Bummer .....

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In