05:00 wakker geworden vanmorgen in een bed met matras, beter geslapen dan op die 'plank' van gisternacht. Nu douchen eten inpakken, accu's uit de laders en zorgen dat we net voor het licht wordt binnen zijn bij de eerste locatie van vandaag : Château P.

De slaapplaats die we via AirBnB hebben gehuurd (stel je een ghetto voor en dat maal 10) beloofde ons een ruime kamer, dat is niet gelogen maar er stond niet bij dat hij helemaal vol zou staan met een tweepersoonsbed, driezitsbank, de hoek van een hoekbank, salontafel, giga hangmat-frame met hangmat, xl dressoir, 2 schemerlampen en een strijkplank. kortom je kon je kont niet keren.

Onze hoogzwangere (AirBnB) hostess Claire is erg aardig (zij snapt en spreekt geen woord Engels/Duits en voor ons is Frans abracadabra).

Ze heeft zich in het zweet staan kloppen, wat ik maar even van haar heb overgenomen want ze heeft geen mixer, ze was speciaal voor ons een cake gaan maken. Jammer de bummer, ik mag geen gluten en geen melk dus moest Henny ook mijn deel opeten en dat vónd hij erg.


Untitled photo
  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In