De wekker ging weer vroeg : 0440

De wekker ging weer vroeg : 0440. Voor de verandering weer eens de Belgische grens over vandaag. We hebben wat huisjes, een ch√Ęteau en wat industrie op de planning staan. Eens kijken hoe ver we komen vandaag.

De schemer trok redelijk snel weg maar toen kwam er mist tevoorschijn met gelukkig genoeg zonlicht want de eerste locatie was een ontzettend donker krocht. Trash, verval en brand binnen, drijfzand buiten en een kelder met 20cm 'water' (hoop ik, we zijn er niet ingevallen gelukkig) en drijfende huisraad en weckpotten en wat wij dachten dat de enige (de eerste die we zagen) weg naar binnen was. Op zolder vondt ik nog een paar grote 'treasure chests' met antieke dagboeken erin, veel oude schilder spulletjes en wat foto's. Dit alles bijeen maakte het een fijne locatie.

Er kwamen halverwege onze visit nog 3 anderen bij die we online wel eens tegenkwamen en nu in het 'echie' hebben ontmoet. Altijd leuk zulke kennismakingen. Door de weg hoe zij binnenkwamen zagen wij meteen dat er een meer simpele manier was om eruit/in te komen in plaats van onze American Gladiator style van het pand enteren. Dus toen we klaar waren vertrokken we iets stijlvoller, namen buiten nog wat foto's en zagen hoe we om het 'drijfzand' heen het erf afkwamen en wandelden naar de auto verderop.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In