Ik had weer een urbex trip 'nodig'. Het was te lang geleden en aangezien het uitermate therapeutisch werkt bij mij kan ik daar maar beter gehoor aan geven.

Ik ging in mijn eentje naar Manoir Aux Statues en dat leek mij een goed idee. 

'S morgens eerst Jeroen naar zijn werk gebracht in rotterdam en meteen doorgescheurd richting Agimont. Dat viel nog best tegen want op de afstand had ik mij een beetje (erg) verkeken. En eenmaal voorbij Charleroi was alles wit en het sneeuwde nog steeds zelfs. Ik was erg blij met onze All-season banden helemaal toen ik aankwam op de plek waar ik de auto moest achterlaten.

Ik reed een heuvel af naar een plek om te parkeren en gleed naar beneden, toen ben ik beneden meteen omgekeerd en met een rotvaart weer naar boven gescheurd en dat lukte nog maar net. Ik heb  de auto maar een stuk verderop geparkeerd waar ik geen heuvel op hoef om weg te komen want als het blijft sneeuwen kom ik daar in the middle of nowhere nooit meer weg in mijn eentje.

Mijn spullen om en aangehangen en per voet vertrokken richting mijn bestemming. Mijn nieuwe (bedankt Hulscher) bouwvakker laarzen kwamen goed van pas al ging ik nog 3 keer bijna onderuit door gladheid.

De locatie was heel gaaf, de ligging ook maar helaas is de locatie al lange tijd openbaar bekend dus was er weinig heel en alles wat los was is gejat en wat vast zat is gesloopt. Heb me ondanks dat toch prima vermaakt en ben eerst als een Mien Dobbelsteen on speed door de halve benedenverdieping gegaan om de boel wat te kuisen.

Bijna op tijd was ik weer in Rotterdam om Jeroen op te halen van zijn werk.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In