Om 08:30 kwamen we aan bij de eerste locatie van de lijst : Steampunk Commander, een antieke controle kamer van een oude staalfabriek. We reden er langs en zagen dat het terrein waar de fabriek op stond makkelijk toegankelijk was want het grote hek aan de weg stond wagenwijd open. Maar ook zagen we dat er een paar kleinere bedrijfjes waren gevestigd op het fabrieksterrein die nog wel in bedrijf waren. Onder anderen een loods waar vrachtwagens voor stonden en waar iemand de wagens aan het schoonmaken was.

We hebben een stukje terug geparkeerd en liepen terug naar het hek, het terrein op en langs de open loods met iemand aan het werk. We waren meteen gezien bij het passeren en werden vriendelijk begroet dus groeten net zo vriendelijk weer terug en vervolgden onze weg richting fabriek. 

We hoefden nog niet eens om de hele fabriek heen te lopen en vonden al een ingang, binnen was het even zoeken naar de controle kamer maar ook dat duurde niet lang. Een lange sierlijke stalen trap wees ons de weg, bovenaan de trap was een deur naar de ruimte waar we voor kwamen. Er zat helaas geen beweging in de deur en alle andere toegangswegen waren gebarricadeerd. De deur had een metalen frame met kleinere glazen raampjes erin waarvan er in miste waar ik precies doorheen paste. 

Gelukkig heb ik geen hoogtevrees want je moet bovenaan die trap met behulp van de reling door een gat in de bovenste helft van de deur kruipen. Ging eigenlijk hartstikke makkelijk. Meer dan die ruimte was het ook niet dus waren zo klaar. 

Next...

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In