Ik moest om 04:00 want om 05:00 zou Henny voor de deur staan. Nooit zet ik mijn eigen wekker maar het leeks ons toch wel eens logisch om dat te gaan doen vanaf nu want ik ben tenslotte de enige thuis die er vaak zo achterlijk vroeg uit 'moet'. 

Ik heb de wekker op mijn telefoon gezet, ruim op tijd en met een vreselijk muziekje zodat je hem wel meteen uitzet. Om 04:12 schrok ik wakker en stond meteen naast mijn bed, klaarwakker.

Met een beetje haasten was ik op de afgesproken tijd klaar, dit keer moest ik ook thuis al ontbijten want ik zou rijden naar de eerste locatie en normaal rijd Henny en ga ik in de auto uitgebreid verder met mijn ontbijt.

We hadden 2 locaties dit keer, de eerste was de grootste klus. Een stuk lopen, hekken over klimmen of er onderdoor, etc... En de tweede was om bij te komen van de eerste.


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In