Yesss! We're in....

Sandy d'r handen zijn geperforeerd door het hek waar we over moesten. Onze benen liggen open van de bramen struiken, we jeuken van de brandnetels en ik heb met mijn padvinders mes in mijn jatten gesneden.

Nu zitten we samen fluisterend op ons picknick kleedje heel romantisch te wachten tot de zon opkomt.

Voor zonsopgang waren we 'binnen', met wat kras en schaafwonden van het hek waar we over moesten en de bramenstruiken. 12 uren hebben we lekker gestruind en gefotografeerd, wat een geweldige ervaring. Hier waren ons nog niet veel voor geweest, wat heel goed te zien was omdat er niks gesloopt of gejat was of onder de graffiti zat.

Na dik 12 uren lekker bezig geweest te zijn kwamen we op dezelfde plaats terug waar we op de heenweg onze touwladder hadden laten hangen (uit het zicht tussen de klimop en achter een electriciteits huisje)  : LADDER PLEITE!!

Je kan met geen mogelijkheid zonder ladder over dat hek, helemaal nergens. Het is hek, brede sloot of Rijn. Na een paar extra rondjes (30 minuten) 'ijsberen' door bramenstruiken en brandnetels hadden we samen besloten om dan toch maar bij dat ene huis achter op het (verboden) fabrieks terrein aan te bellen en (met een soort van hangende pootjes) te vragen of ze voor ons de sloten van hun hek af wilden halen om ons er uit te laten. Aangebeld, niemand gaf gehoor. Geklopt, geroepen maar helemaal niks. Wel een auto voor de deur, gestommel boven en een sleutelbos aan de binnenkant van de deur.

Nu konden we dus geen kant op. Heb nog kennissen in de buurt gebeld, met een boot maar die was nog niet zomerklaar helaas..... We waren maar naar de Rijn kant gelopen en zagen een sloep aankomen met een uiterst hulpvaardige dame en heer erin die ons heel vriendelijk aan de overkant hebben afgezet en daar zijn we opgepikt door bekenden die ons een eind verderop weer bij onze auto hebben afgezet.

De komende dagen foto's uitzoeken, bewerken en posten. Maar nu eerst slapen.

Nogmaals hartelijke dank aan het vriendelijke stel dat ons even heeft over gevaren, anders moesten we daar overnachten.

Untitled photo
  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In