Tijd voor ons avondmaal,

Rond 1800 kwamen we aan bij onze eerste slaapplaats. We verbleven 2 nachten bij een uiterst vriendelijk echtpaar van eind 50 waarvan de kinderen zijn gevlogen en ze de ruimte aanbieden via Airbnb, ze zijn beiden erg aardig en behulpzaam. Zij spreekt alleen Duits en hij Duits en een beetje Engels. 

We kwamen in een huis in aanbouw terecht (verbouwing eigenlijk) we hebben nergens last van gehad maar de man had zelf een aanbouw gemaakt die nog alles behalve klaar was. Hij had daar duidelijk ook geen haast mee.

We gingen diezelfde avond nog even weg voor een locatie die daar in de buurt lag voordat ik zou gaan koken. De locatie bleek niet te doen op klaarlichte dag en we besloten deze de volgende ochtend erg vroeg te doen. Dus we gingen terug en ik ging koken, onze 'hostess' vroeg of wij bij hun in de tuin wilden komen zitten met het eten. Prima zei ik. Ze had onderhand 'sangria' gemaakt van 2 soorten wijn (zelfgemaakte had ik al gezien in de huiskamer) en watermeloen en blaadjes mint (!). Ik moest heláas bedanken, om mee te beginnen doe ik niet aan alcohol èn in veel alcohol zitten gluten (allergie). Achteraf bedacht ik me dat in zelfgemaakte wijn geen gluten zitten als je ze er niet in hebt gestopt (joh!).

Onder het eten wilden ze vanalles horen en zien over onze 'vreemde' hobby. Gelukkig spreekt Henny Duits anders had het een awkward situatie geworden. Daarna naar boven alle accu's aan de laders, foto's back-uppen en slapen.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In