Porselin Fabriek.

'In 200 meters you have reached your destination'. Aangekomen op de plaats van bestemming zagen we al vrij snel dat het een aardig fort was om binnen te komen. Alles lag in het zicht van huizen er recht tegenover, aan een bedrijvige weg. Ook zag je al bij langsrijden dat het pand goed afgesloten was, alle ramen en deuren waren gebarricadeerd en er woonde iemand achter op het terrein. 

We wilden het toch niet meteen opgeven dus reden we naar het huis dat er achter stond en Henny ging kijken of er iemand thuis was. Op eigen houtje kwamen we toch niet binnen dus dan maar vragen of het 'legaal' mag. Henny ging er alleen op af want ik heb er nogal een handje van mensen bij benadering al af te schrikken zonder een woord gezegd te hebben. En een woord Duits spreek ik toch niet. 

Helaas kwam Henny terug met bad news, hij heeft wel iemand gesproken maar kreeg het niet voor elkaar dat we naar binnen mochten. Hij gooide er nog in dat we speciaal uit Holland waren gekomen maar dat kon meneer niks schelen, zei hij.

Next .....


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In