Spezial Kinderheim.

Een stuk grond waar, zo gaat het verhaal, een kindertehuis was gevestigd. Aangekomen zagen we een verzameling van oude panden, een groot 4 verdiepingen tellend hoofdgebouw wat dan het tehuis zou zijn geweest, daarnaast een pand waar waarschijnlijk personeel woonde en iets van een boerenbedrijf, een kapel en paardenstallen. De laatste 2 waren gedeeltelijk ingestort en niet meer te betreden. Ook lag er nog een grote berg puin en stenen van iets wat helemaal het loodje had gelegd.

We begonnen in wat ons leek het hoofdgebouw, het pand met de 4 verdiepingen en de meeste vertrekken. Deze was hèlemaal gestript. Deuren, deurposten, vloeren, ècht alles was eruit. Er stonden alleen nog wat horren en losse ramen in een vertrek.

Na het hele gebouw rondgestruind te hebben was alleen de kelder nog over, daar was het stikdonker, ontzettend vochtig en koud. Met de zaklamp gaan we op verkenning uit en stuiten al snel op een rij stalen verroeste bedden. Een creepy setting zo weggestopt in die kelder zonder daglicht, ik denk dat niemand daar uit eigen wil is gaan slapen. Hier zijn we even bezig geweest om wat mooie shots te krijgen. En af te koelen van het warme weer buiten. Hierna gingen we richting de andere gebouwen waar we eigenlijk niks bijzonders meer aantroffen.

Op naar de volgende locatie.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In