FDGB - Pakistaans Restaurant Hotel.

Onze 3e locatie voor vandaag, het is onderhand een graad of 30 geworden en de mussen vallen dood van het dak. Kan eigenlijk best want ik heb hier nog geen mus gezien. 

Deze locatie staat op onze lijst als FDGB we hebben alleen geen clou waar dit voor staat. We komen en rijden 2 keer onopvallend langs, en zijn eigenlijk twee mogelijke kandidaten voor deze coordinaten. Aan beide kanten van de (dorps) weg staat iets leeg. Het 1 is duidelijk een hotel / restaurant en het ander is een stuk ouder maar wel helemaal gestript van binnen. 

We parkeren een stukje lopen verderop, pakken een boterham en wandelen als twee toeristen terug naar het pand waarvan wij denken dat het de juiste is. Via een laad en los oprit komen we al snel achter het pand terecht, uit het zicht gelukkig want er staan nog allerlei huizen, winkels en een cafe omheen. Wij klimmen naar binnen en komen in de keuken terecht, daarna het restaurant en dan een feestzaal. Dooie boel, weinig feest hier.

Dan maar boven kijken, daar zien we al snel dat dat ooit hotel is geweest maar dat er waarschijnlijk de laatste jaren dat het pand nog open was iemand heeft gewoond. En misschien ook nog wel toen het al dicht was, het was in ieder geval een vuillak. Wat een bende. Er hingen door de motten of ratten aangevreten kleren op een wasrekje en een totaal vergaan matras op de grond.

Een paar kamers waren helemaal groen van mos en schimmels die waren dan wel weer interessant voor ons maar meer dan een paar foto's zijn het daar niet geworden. 

Na ons bezoek hebben we nog geen enkel idee waar FDGB voor staat. Soms krijg je een naam door en coordinaten en kom je op de locatie aan en snap je meteen of iets later waarom die locatie zo is genoemd. Dit blijft een raadsel.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In