Villa Turtle - fail, bewoond tegen krakers.

Tsjechiƫ, bij de eerste locatie konden we niet binnenkomen.

We kwamen hier aan hebben een stukje lopen verderop geparkeerd en zijn heel voorzichtig richting het huis gelopen. Het was 's morgen heel vroeg wat wel nodig was want er stonden nog bewoonde huizen omheen en niet echt ver weg. Bij de villa aangekomen zagen we al snel een kelderraampje openstaan waar ik mijn kop even naar binnen stak en zag dat de vloer van de kelder toch zeker 2 meter lager lag al stond er wel een keukentrapje tegen de muur onder het raam (hoe makkelijk kun je het maken).

We kozen er voor om toch even verder te kijken naar mogelijkheden en kwamen naast het huis waar in een greppel terecht. Het huis stond tegen een heuvel op waardoor er aan 1 kant een greppel naast het huis was en de straat daar was een stuk hoger. Staan we net in die greppel met zijn tweeen, moeilijk gedoe met bramenstruiken en brandnetels enzo, horen we een auto aankomen rijden heel langzaam dus wij bukken in die greppel. Laat die auto nu net stoppen naast dat huis en de greppel waar wij in liggen, er stapt niemand uit en even later rijd de auto weer door deze heeft nog langzaam 2 rondjes gereden en toch weer verdwenen.

Toen zijn wij ook maar vertrokken. later op de dag hoorden we van een andere urbexer dat het pand weer bewoond was tegen krakers. Een grote kans dat de tijdelijke bewoners toch iets van ons gemerkt hebben en iemand hebben gebeld om polshoogte komen nemen, misschien was het wel een politie auto we hebben de auto zelf niet gezien maar alleen gehoord.

Er zullen toch 2 kale kerels 's morgens heel vroeg rond je huis lopen rommelen, dan belt toch iedereen de politie. Op naar de 2e.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In