Www.werkaandemuur.nl,

Sinds kort heb ik een aantal foto's online staan voor verkoop, zo af en toe komen er wat bij maar alleen de foto's waar ik echt heel trots op ben. Werkaandemuur.nl is een fijne mogelijkheid om zonder te veel gedoe je eigen webshop op te zetten. De shop maken zij mogelijk en je hoeft alleen maar je eigen foto's toe te voegen, juist te taggen en van een omschrijving te voorzien. Zo heb ik er geen extra kosten en tijd aan en kan ik kijken of er een markt is voor mijn foto's. Zo niet dan niet en zo ja dan is dat mooi meegenomen maar absoluut niet mijn opzet. 

Het gaat om de foto's maken en de avontuurlijke tripjes naar de locaties waar het ons om gaat, en de rest is leuk meegenomen. Een website heb ik gemaakt om de hele boel te documenteren en voor geïnteresseerden om alles te volgen.

Mijn shop is te vinden op : Urbexetorbi.werkaandemuur.nl

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In