Onderweg naar Doll House kwamen we heel per ongeluk nog een 'gouwe ouwe' tegen waar ik alleen maar oude foto's van had gezien online bij anderen die daar jaren terug al waren geweest. Een grote molen op ware grootte met een bowling baan er aan vast gebouwd. Beiden in een verre staat van ontbinding. Er stonden al containers en bouwketen naast om de hele boel met de grond gelijk te maken. We kwamen dus nog net op tijd even langs om te kijken wat de locatie nou precies nog inhield. 

Eigenlijk helemaal niks meer, we zijn rond het pand gelopen en alles was goed afgesloten. Tralies voor de ramen, dicht geschroefd of dicht gelast maar toch vonden we achter nog een ingang. Een grote bende binne het leek wel of er een paar bommen waren ontploft, Moreno en Tim beklommen de molen van binnen en ook daar was niet veel aan. Deze was beneden gestut met constructie stempels anders stortte hij zo in elkaar.

Moreno heeft alleen van de buitenkant van de molen wat foto's gemaakt, hij heet niet voor niks Moreno Molenaar. Na een korte onderbreking vervolgden we de route weer naar Doll House.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In