Henny moest zich even koest houden dus bleef in zijn lappenmand en ons weekend Duitsland schuift maar even op. Ik was te onrustig om thuis te blijven en ben op stap gegaan met Moreno en Tim. Moreno en ik kennen elkaar al enige tijd via internet maar een echte ontmoeting had nog niet plaatsgevonden. Vandaag was de dag.

Ik had samen met Henny een lijstje gemaakt met locaties waar hij al was geweest voordat wij samen gingen exploren. Zo hadden wij een dagje 'nieuwe' locaties om te bezoeken.

Zo gezegd, zo gedaan ik moest op om uiterlijk 04:00 om 05:00 te vertrekken en rond 06:00 in Roosendaal te verschijnen. Ik reed in een rental want Jeroen zou de 'towncar' nemen voor zijn plannen. Even wennen om te rijden zonder automaat maar dat wend snel. Het begon al leuk, de smartphone houder heb ik uit onze eigen auto gehaald voor de navigatie en die brak ondanks dat ik heel zachtjes te werk ging. Dat navigeren werd een beetje behelpen maar het is gelukt.

Daar aangekomen en na 'in het echie' kennis te hebben gemaakt met Moreno en Tim stapten we in een 'echte' auto, de nieuwe Golf van Moreno. Voor we het wisten arriveerden we op de eerste locatie voor die dag : Maison L'oiseau Blue. Het is al een oldie bij de kenners maar nog steeds de moeite waard en we waren er tenslotte nog niet geweest.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In