Wanddecoratie,

Van Saal Digital kreeg ik te goed om 1 van mijn foto's te laten afdrukken op iets voor aan de wand. Het is een canvas geworden, doek gespannen op hout en hij is heel gaaf geworden. Ik kon maar geen beslissing maken over welke foto ik moest kiezen maar het is gelukt en het resultaat is geweldig geworden. Een 40 bij 60 canvas voor aan de muur, nu nog een plek vinden waar hij komt te hangen.

Ik heb nooit voor mogelijk gehouden dat op een canvas een foto er zo scherp uitziet. Ik koos voor canvas omdat dat een redelijk matte finish heeft waardoor ik mijn urbex foto's het mooist tot hun recht vindt komen. Ik had ook glas, staal of kunststof kunnen kiezen maar ik heb naar mijn smaak de beste keuze gemaakt.

Saal Digital heeft er meteen een fan bij, de snelheid van het afdrukken verzenden was ook perfect. Ik heb niks aan te merken en er zullen zeker meer bestellingen volgen.

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In