Les Taco A Pepe, deze locatie stond op onze lijst tijdens onze 2 daagse roadtrip door Luxemburg. Veel weet ik hier niet over te vertellen. What you see is what you get. Er is ooit iemand op dit stuk grond begonnen met een verzameling waarschijnlijk en alles staat er nog.


ABC Hotel, het lijkt wel hals over kop verlaten. Boven waar de kamers zijn merk je wel dat er (anti) krakers hebben geleefd, wonen kan je het niet noemen want het is echt een zwijnenstal het lijkt wel of er een paar bommen zijn ontploft.


Maison Barbelen, een heel oud huisje waar we heel vroeg naar binnen moesten sluipen want de buren zouden het goed in de gaten houden. Eenmaal binnen verbaas je je erover hoe alles nog in de oorspronkelijke staat (jaartal kruik) is achtergebleven.


Maison Elephant, een van mijn persoonlijke favorieten. Het lijkt wel een retro museum en zo goed als alles nog intact. Geweldig goed verstopt was deze locatie, op een gegeven moment hebben we de auto maar bij een weiland geparkeerd want het modderweggetje was niet verder begaanbaar meer. Dat werd dus verder lopen, even verderop was geen weg of pad meer te vinden verder naar de locatie dus klommen we maar via een schuine rotswand (met een paar meter beneden ons een treinrails) verder richting het huisje


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In